DSC00036.JPG

Hallo lieve mensen,

als je op zoek bent naar een zomervakantie, waar je de serene sfeer van het Griekse eiland Lesbos kan combineren met een Yoga-week of -dag(en), dan is dit "the place to be"!

Vanaf juli 2019 bied ik, gedurende 4 weken, Yoga aan op het mooie, nog authentieke eiland Lesbos.

Ik ben Anne Vansteenkiste; tijdens een jarenlange carrière als bediende heb ik mij constant gericht naar de persoonlijke ontwikkeling van de mens. Jarenlang heb ik gezocht om rust en ontspanning in mijn leven en werk te brengen.

Gelukkig veranderde dit allemaal toen ik een tiental jaar geleden begon met het coachen van mensen.

Ik streef naar een gezonde levensstijl in zijn totaliteit en samengaand met coachen is Yoga een deel van mijn leven geworden. Yoga is mijn dagelijkse passie!

Waarom kiezen voor Yoga ... in je dagelijkse leven en tijdens je vakantie op het mooie Lesbos?

Omdat we met z'n allen streven naar een soepel lichaam, meer innerlijke balans, minder stress ... Kan ik jou overtuigen om mee te gaan?

 • Yoga vermindert stress: je bloeddruk en hartritme daalt. Je spijsvertering verbetert en je immuniteit verhoogt. Verder verzacht Yoga symptomen van angst, depressie, vermoeidheid en slapeloosheid.

 • Yoga verzacht de pijn: studies hebben aangetoond dat het beoefenen van Yoga en meditatie de pijn verlicht bij kankerpatiënten, MS-patiënten, personen met een immuniteitsziekte alsook mensen met rugklachten.

 • Yoga leert je beter ademen; je leert trager en dieper ademhalen. Je longfunctie verbetert en je lichaam ontspant.

 • Yoga maakt je leniger; je spieren zullen na een tijdje verlengen waardoor je een betere lichaamshouding krijgt. Stramme spieren versoepelen en nek- en rugklachten nemen af.

 • Yoga helpt je op gewicht te houden dankzij calorieverbranding en stressvermindering.

 • Yoga helpt je bloedcirculatie te verbeteren: door de verschillende houdingen kan het zuurstofrijk bloed je lichaamscellen beter bereiken.

 • Yoga is goed voor hart- en bloedvaten: het verlaagt je hartritme, verhoogt je uithoudingsvermogen en verbetert je zuurstofopname.

 • Yoga helpt je nu te leven: je leert vandaag te leven, gisteren is voorbij en morgen komt wel alleen.

 • Yoga zorgt voor innerlijke rust: je staat op een bewuste manier in het leven, je ervaart meer rust in je leven.

Laat mij jullie inspireren door jullie te leren wat yoga in jullie leven kan betekenen! Jij bent het waard, jij kiest ervoor om Yoga in jouw leven te brengen. Wees welkom!

Maar als je liever even relaxt aan het zwembad of aan de zee, een wandeling naar het dorp maakt of geniet van een energetische massage bij de warmwaterbronnen van Eftalou, dan ben je hier ook op het juiste adres.

Uiteindelijk gaat het over jouw vakantie! De relaxte, vriendelijke en sociale sfeer spreekt heel veel soorten mensen aan: alleenreizenden, koppels, families en vriendengroepen van allerlei leeftijden en uit heel Europa.

Mijn missie is eenvoudig: jou de beste vakantie te bezorgen op dit sterk, energetisch eiland Lesbos!

Practisch

 • INSCHRIJVINGEN VOOR 2019 ZIJN GESTART, WEES ER SNEL BIJ!

 • VERGEET UW HOTEL NIET TE BOEKEN: HOTEL APHRODITE - HOTEL AKTI (klik op de link)

 • VERGEET UW VLUCHT NIET TE BOEKEN (klik op de link): rechtstreekse vlucht op vrijdagochtend van Zaventem naar Lesbos (nog één uurtje met de taxi naar Hotel Aphrodite = 85€)

 • Gezamelijk reizen is steeds mogelijk: op zondag 28 april 2019 wordt een bespreking gepland. Plaats en tijdstip wordt nog doorgegeven (gelieve uw e-mailadres met de vermelding "BESPREKING YOGA 2019-LESBOS" door te geven?

 • wenst U nog meer info? U bent van harte welkom op het VAKANTIESALON ANTWERPEN, waar op zaterdag 26 & zondag 27 januari, Anne Vansteenkiste, U persoonlijk te woord zal staan! U wenst een vrijkaart? Stuur een mailtje met de vermelding "VRIJKAART VAKANTIESALON ANTWERPEN" met het aantal (max 2)

WIJ KUNNEN NIET VERANTWOORDELIJK GESTELD WORDEN VOOR WIJZIGINGEN IN VLUCHTEN, NOCH IN HOTELBOEKINGEN!