open-water-diver_0.jpg

(JUNIOR) OPEN WATER DIVER

Duiken begint hier. Begin met de online eLearning-cursus van PADI. Ga naar het zwembad en oefen je nieuwe vaardigheden. Ervaar dan vier open water (oceaan / meer) duiken.

De opleiding bestaat uit 3 onderdelen:
1. Kennisontwikkeling

Het kennisontwikkelingsgedeelte van de cursus is zo ontworpen dat u kunt leren in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt. Voltooi de theorie,online.

2.Duiken in beschut water (Zwembad "De Meerminnen"-Beveren)

Ontwikkel en oefen duikvaardigheden in een zwembad of water met zwembadachtige omstandigheden onder direct toezicht van een instructeur. Naarmate je nieuwe vaardigheden leert, bouw je de vaardigheden en het zelfvertrouwen op die nodig zijn om in open water te duiken, zoals in een meer of de oceaan.

3.Open Water duiken (Put van Ekeren - Muisbroek)

Maak je klaar om alles wat je hebt geleerd te ervaren met de vrijheid van open water. Zodra je open water trainingsduiken zijn goedgekeurd door je instructeur, word je gecertificeerd als een PADI Open Water Diver, waardoor je onvergetelijke avonturen kunt beleven.

In de cursusprijs (440 €) is alles inbegrepen, ttz:

  • cursusmateriaal

  • duikmateriaal tijdens de opleiding

  • inkom zwembad tijdens de opleiding

  • verzekering tijdens de opleiding

ABC -materiaal (bril, snorkel & zwembadvinnen) dien je zelf aan te schaffen. Uw cursus voorziet een korting van 30% op een, bij ons besteld, ABC-pakket.

De cursus kan ook gevolgd worden bij onze andere duikschool, die op Lesbos-Griekenland gevestigd is. Je kan dan, om zoveel mogelijk vrije tijd te hebben, de theorie- & zwembadopleiding hier (=Beveren) volgen en je buitenduiken in de Griekse wateren volbrengen. Dit noemen we een referral-opleiding. Grote voordeel: de instructeur die hier het theorie - & (gedeeltelijk) praktijkgedeelte heeft afgerond, is dezelfde instructeur op Lesbos!

OPGELET: de periode tussen theorie en praktijk buitenwater is max. 1 jaar